Κοινωνία

Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας: Ψήφισμα στήριξης των αγώνων για τη διάσωση του Νοσοκομείου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας της 21ης Οκτωβρίου, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Δράμας με την υποστελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ψήφισμα στήριξης στους αγώνες για τη διάσωση του Νοσοκομείου, και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Δραμινούς να συμμετάσχουν στο Πανδραμινό Συλλαλητήριο που θα γίνει για τον ίδιο λόγο την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Κάλεσμα συμμετοχής στο πανδραμινό συλλαλητήριο, την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου

Το ψήφισμα, το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό από το σώμα, έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δράμας εκφράζει την πλήρη στήριξή του στους αγώνες της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τη διάσωση του ΕΣΥ και του Νοσοκομείου Δράμας για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Δράμας. Η υποστελέχωση του νοσοκομείου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει προκαλέσει ανησυχία και οι πολίτες ζητούν άμεση λύση, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του για ασθενείς και εργαζομένους.

Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι αιρετοί του Δήμου Δράμας, οι υγειονομικοί, οι κοινωνικοί και θεσμικοί φορείς, καθώς και οι απλοί πολίτες της πόλης, ενώνουν τις δυνάμεις τους διεκδικώντας τη βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου και την προστασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε στο πανδραμινό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου, στις 18:00, στην πλατεία Ελευθερίας και να παρακολουθήσουμε τη συναυλία με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από τη Δράμα  που θα ακολουθήσει.