Κοινωνία

Εκπαιδευτικοί Δράμας: Όχι στις συγχωνεύσεις τμημάτων – Κινητοποιήσεις

Την αντίδραση τους στην συγχώνευση τμημάτων σε σχολεία της Δράμας εξέφρασαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας στο πλαίσιο κινητοποίησης τους, στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας.

Τί ανέφερε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας κ. Διαλεκτόπουλος στους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς και η τοποθέτηση του κ. Λ. Αρτεμιάδη

Ο πρόεδρος του συλλόγου Λάζαρος Αρτεμιάδης ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ότι αυτές οι συγχωνεύσεις, οι οποίες βλέπουν την εκπαίδευση ως κόστος σε βάρος της ποιότητας, γυρνούν τον χώρο της εκπαίδευσης δεκαετίες πριν.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάζαρος Αρτεμιάδης(με το πράσινο μπλουζάκι) αναφέρει τους λόγους της κινητοποίησης τους στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας Θανάση Διαλεκτόπουλο

Η συνέντευξη του Λάζαρου Αρτεμιάδη στον ALPHA NEWS 95,5

Σημείωσε δε ότι ο φόβος τους, εστιάζεται στο μέλλον και σε κάποιες άλλες ενδεχόμενες συγχωνεύσεις σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό που ενδεχομένως πρόκειται να γίνουν στη συνέχεια, χωρίς καμία ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας της Δράμας.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ζώνκε