Πολιτισμός

“Ελευθέρια 2024” Συναυλία Του Μουσικού Σχολείου Δράμας.Αφιέρωμα “40 Χρόνια Χωρίς Τον Βασίλη Τσιτσάνη”.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου πραγματοποιήθκε στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου αρένων, η μεγάλη συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Δράμας στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Ελευθέρια 2024”.

Στη συναυλία συμμετείχε και το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατό του.

Συμμετείχε η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου, η Χωρωδία Παραδοσιακής Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου και σύνολο φοιτητών της τάξης “Τρίχορδο Μπουζούκι” του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Μια ιδιαίτερη βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς οι μαθητές απέσπασαν πολλές φορές το χειροκρότημα του κόσμου, ο οποίος με θαυμασμό απόλαυσε τη συναυλία για τα 40 χρόνια χωρίς τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Την ελδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Δεσποινα Αβραμίδου, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν για την οργάνωση της συναυλίας και όλους τους συμμετέχοντες.