Πολιτική

Επίσκεψη Νίκου Χαρδαλιά στη Δράμα

Τη Δράμα επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Αττικής Χαρδαλιάς Νίκος.
Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με στελέχη της οργάνωσης ΝΔ Δράμας, στο γραφείο της ΔΕΕΠ Δράμας στις 17:00 και στη συνέχεια έκανε βόλτα στην αγορά της πόλης ενώ επισκέφτηκε και το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας
Αμέσως μετά αναχώρησε για το  Νικηφόρο και το  Νευροκόπι.
Στις δηλώσεις του ο κ Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει στη Δράμα με πολλούς ανθρώπους που αγωνίζονται μέσα από διαφορετικά μετερίζια και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν στις ευρωεκλογές τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να συνεχίσει το μεγάλο έργο που ήδη έχει κάνει, μέσα από τις τάξεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Σχετικά με την επιλογή του να επισκεφτεί τον Νικηφόρο και το Νευροκόπι είπε ότι έχει πολλούς και καλούς φίλους τους οποίους τιμά πάντα όταν βρίσκεται στην Δράμα. Ανθρώπους που αγωνίζονται μέσα από την καθημερινή τους ζωή και δράση για να μείνει ζωντανή η ακριτική αυτή περιοχή της χώρας μας.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε και τον Δήμαρχο Δράμας Γιώργο Παπαδόπουλο καθώς και στελέχη και παράγοντες της Δημοτικής Αρχής. Συζήτησαν πολιτικά θέματα εν όψει των Ευρωεκλογών και θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση.