Ενδιαφέροντα

Καλό καλοκαίρι από το φροντιστήριο @robot’s

Την τελετή αποφοίτησης- βράβευσης της εκπαιδευτικής χρονιάς 2023-24 πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου το φροντιστήριο @robot’s.

 

Η όμορφη γιορτή έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Δράμας όπου δόθηκαν οι διακρίσεις και τα βραβεία σε όσους συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής και τα επίπεδα γνώσεων στους μαθητές και τις μαθήτριες του φροντιστηρίου. Παράλληλα τιμήθηκαν και παιδιά της 3ης Λυκείου που εξετάστηκαν σε μαθήματα προγραμματισμού και πληροφορικής.

 

Οι μαθητές αποχωρίστηκαν με πολλές ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και με την υπόσχεση για νέες σημαντικότερες δράσεις και διακρίσεις από τη νέα σχολική χρονιά.

Κλεινοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το φροντιστήριο @robot’s ως alphanews για τα υπέροχα αναμνηστικά που μας χάρισαν τιμώντας τη στήριξη και τη χορηγία από μέρους μας στο φεστιβάλ STEM προσχολικής αγωγής που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, από την Οργανωτικά Υπεύθυνη STEM Education στο Ν.Δράμας κ.Σαπόρτα Μαρία.

Το αναμνηστικό παρέλαβε εκ μέρους του Alpha News ο Κωνσταντίνος Ζωνκε.

Με τη σειρά μας μας να ευχηθούμε κι εμείς καλό καλοκαίρι και να τους συγχαρούμε για την τόσο σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν γύρω από έναν τόσο ιδιαίτερο και απαιτητικό τομέα όπως αυτόν της ρομποτικής.