Υγεία

Μαζί για το ΕΣΥ. Η Δράμα εκπέμπει S.O.S.

Το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, η επιτροπή πρωτοβουλίας πολιτών για την στήριξη του ΕΣΥ και του ΓΝΔράμας, σε συνεργασία με φορείς της Δράμας, διοργάνωσε, εκδήλωση με ομιλητές γιατρούς του ΕΣΥ Θεσσαλονίκης καθώς και πανεπιστημιακούς, με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες  για την κατάσταση του ΕΣΥ και για τους τρόπους στήριξης και διάσωσής του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Δράμας στις 11:00π.μ.

Πολύς κόσμος παρεβρέθηκε στην αίθουσα η οποία ήταν γεμάτη από νωρίς καθώς τα προβλήματα του Γ.Ν.Δράμας είναι πολλά και το ενδιαφέρον όλων να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες αυτές είναι μεγάλο. Η εκδήλωση ήταν μία από τις πολλές δράσεις και κινητοποιήσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των υπευθύνων και τη λύση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν γιατροί και νοσηλευτές στο Γ.Ν.Δράμας.

Ομιλητές ήταν ο κ.Καραχρήστος Χρήστος Πνευμονολόγος Γ.Ν.Παπανικολάου και Πρόεδρος ΕΝΙΘ, η κ.Σαμαρά Μυρτώ  Ψυχίατρος και Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ.Τζούφη Μερόπη Παιδονευρολόγος και Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο κ.Τρελλόπουλος Γιώργος Αγγειοχειρουργός  του Γ.Ν.Παπανικολάου.