Κοινωνία

Μ. Μουρβετίδης: Λασπολόγος και συκοφάντης ο Παπαεμμανουήλ – Να ζητήσει συγνώμη

Λασπολόγο και συκοφάντη χαρακτήρισε το περιφερειακό σύμβουλο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Μιχάλης Μουρβετίδης όσον αφορά τις καταγγελίες του πρώην αντιπεριφερειάρχη για την διοργάνωση της Δραμοινογνωσίας.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ανέφερε ότι οι οινοπαραγωγοί της Δράμας ουδέποτε έδωσαν δωρεάν φιάλες κρασιού για διάθεση στον κόσμο και πως οι 48 φιάλες που έδωσαν δωρεάν διατέθηκαν από την αντιπεριφέρεια Δράμας για συγκεκριμένους σκοπούς που είχαν ως στόχο την ανάδειξη των δραμινών κρασιών μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις.

Τόνισε ότι οι ποντιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι όχι μόνο δεν δυσαρεστήθηκαν από την αντιμετώπιση της ημέρας της γενοκτονίας από την αντιπεριφέρεια Δράμας αλλά ίσα ίσα με έγγραφο τους, την ευχαριστούν για την ευαισθησία της.

Σχετικά με τα χρήματα που διατέθηκαν για την προβολή και δημοσιοποίηση των εκδηλώσεων της Δραμινογνωσίας ο κ. Μουρβετίδης ανέφερε πως το σύνολο των δράσεων αναλήφθηκε από τους οινοποιούς της Δράμας και καμία σχέση δεν είχε η αντιπεριφέρεια με την διάθεση των σχετικών κονδυλίων.

Ζήτησε από τον κ. Παπαεμμανουήλ να ζητήσει συγνώμη μετά τις απαντήσεις που έλαβε ειδάλλως είπε πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής του στη δικαιοσύνη.

Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη του: