Life

Ονειρούπολη: Στόχος η διεύρυνση στην αγορά της πόλης – Συνέντευξη Χ. Μαυρίδη

Η διεύρυνση των εκδηλώσεων της φετινής Ονειρούπολης σε δρόμους και σημεία της εμπορικής αγοράς της πόλης, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος διεξαγωγής της Ονειρούπολης από τον Δήμο Δράμας, Χρήστος Μαυρίδης σε συνέντευξή του στον ALPHA NEWS 95,5 ένας από τους στόχους των διοργανωτών φέτος, είναι να μπορέσουν να προσελκύσουν επισκέπτες σε διάφορα σημεία του εμπορικού κέντρου της Δράμας, προς όφελος των εμπόρων και επιχειρηματιών.

Στολισμένοι δρόμοι στην αγορά

«Φέτος θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επισκέπτονται διάφορα σημεία της αγοράς και όχι μόνο τον κήπο και την πλατεία, όπου θα υπάρχει ένα μεγάλο παγοδρόμιο. Πρέπει όμως τα σημεία και οι δρόμοι αυτοί, να είναι έτσι στολισμένοι και διαμορφωμένοι με ειδικά χριστουγεννιάτικα θέματα, προκειμένου να προσελκύουν τον κόσμο. Έχουμε πολλές ιδέες, που θα τις υλοποιήσουμε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο»

Παλέτες αντί για πλάκες πεζοδρομίου και άμμο

Ο κ. Μαυρίδης αναφέρθηκε στην προφύλαξη του δημοτικού κήπου της Δράμας από τις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης αλλά και τους επισκέπτες, λέγοντας ότι φέτος δεν θα χρησιμοποιηθούν πλάκες πεζοδρομίου και άμμος όπως παλιά, αλλά ειδικά διαμορφωμένες ξύλινες παλέτες.

Με αυτόν τον τρόπο, το έδαφος θα παίρνει αέρα, θα δέχεται βροχή και δεν θα χρειαστεί να μπει μέσα στον κήπο με το τέλος της Ονειρούπολης ειδικό μηχάνημα για να συγκεντρώσει την άμμο – όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια – και να χαλάσει το έδαφος του πάρκου.

Επισκευάστηκαν όλα τα σπιτάκια – Σε καφέ χρώμα

Ο υπεύθυνος της Ονειρούπολης τόνισε πως έχουν επισκευαστεί όλα τα σπιτάκια της Ονειρούπολης, τα οποία φέτος θα είναι βαμμένα στο ίδιο χρώμα – καφέ – για να υπάρχει μια ενιαία εικόνα της διοργάνωσης, που θα δένει με τον περιβάλλοντα χώρο.  Σημείωσε δε ότι θα τηρηθεί η νομοθεσία κατά γράμμα, όσον αφορά τα παιχνίδια που θα τοποθετηθούν στον χώρο αλλά και τις εγκαταστάσεις που θα υπάρξουν.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Χρήστου Μαυρίδη στον ALPHA NEWS 95,5

https://www.facebook.com/alphanewsfm/videos/877751523900927