Ενδιαφέροντα

“Περιπέτειες Πολιτισμού” 15-16-17 Ιουνίου στα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Δήμος Δράμας στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους μικρούς του φίλους, διοργάνωσε ακόμα ένα πρωτότυπο φεστιβάλ στα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας το τριήμερο 15-17 Ιουνίου, με τίτλο “Περιπέτειες Πολιτισμού 2024”.

Το φεστιβάλ, που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, διανθίστηκε με πλήθος δραστηριοτήτων όπως ρομποτική, παιχνίδια με 3D επιτραπέζια, παρουσίαση πειραμάτων, παιχνίδια survivor, ζωγραφική, παιχνίδια με νερό ενώ η βόλτα με λέμβο στην Αγία Βαρβάρα έκλεψε φανερά το ενδιαφέρον.

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δέσποινα Αβραμίδου στο alpha-news.gr, η επιλογή των δράσεων έγινε με μεγάλο σεβασμό απέναντι στα παιδιά σε μια προσπάθεια να συμπεριληφθούν η επιστήμη, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η ψυχαγωγία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχαρίστησε δε τον Ερυθρό Σταυρό για τη συνεχή εθελοντική του στήριξη ενώ τέλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Δράμας, Γεώργιο Παπαδόπουλο, που εμπιστεύτηκε στο πρόσωπό της το ευαίσθητο κομμάτι του πολιτισμού.