Life

Συγκέντρωση χρημάτων για Δραμινό με σοβαρά προβλήματα υγείας

Με πρωτοβουλία της Μητρόπολης Δράμας αλλά και πολλών ακόμη φορέων της τοπικής κοινωνίας έχει ξεκινήσει συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για έναν συνάνθρωπο μας, που διαγνώσθηκε εδώ και 5 μήνες με καρκίνο του παχέος εντέρου και πολλαπλές μεταστάσεις ήπατος και χρειάζεται χρήματα προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά της νοσηλείας του.

Πρόκειται για τον Κοκκινασίδη Γεώργιο.

Ήδη από τον προηγούμενο Οκτώβριο υποβλήθηκε σε εγχείρηση κολοστομίας και 9 χημειοθεραπείες στον Άγιο Λουκά, στο Θεαγένειο και στο 424 ΓΣΝΕ.

Για το καλό της αποκατάστασης της υγείας του και κατόπιν επιθυμίας του ίδιου, προγραμματίστηκε η πραγματοποίηση τουλάχιστον 3 εγχειρήσεων στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Άγιος Λουκάς από τις 29 Μαρτίου.

Όποιος θέλει μπορεί να στείλει χρήματα στον λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος GR08 0110 3370 0000 3372 9616 608

Με τη θετική ανταπόκριση του Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Δωροθέου, διατέθηκε προς εξυπηρέτηση της διαδικασίας ο τραπεζικός λογαριασμός της Μητρόπολης Δράμας (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος GR08 0110 3370 0000 3372 9616 608 Γραμματεία Φιλόπτωχου Ταμείου)

Τα έξοδα της εγχείρησης και νοσηλείας ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ( μόνο 12.000 κοστίζει η 1η εγχείρηση στις 29 Μαρτίου).

Όσοι και όσες θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον λογαριασμό της τράπεζας, με την επισήμανση «υπέρ ασθενούς Κοκκινασίδη Γεώργιου»