Ενδιαφέροντα

Συνεχίζονται Οι Εργασίες Καθαριότητας Στην Αγία Βαρβαρα

Συνεχίστηκαν οι εργασίες και σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου στο χώρο της Αγίας Βαρβάρας για τον καθαρισμό όλης της περιοχής.Το κόψιμο των επικίνδυνων δέντρων έχει τελειώσει και πλέον ο Δήμος Δράμας προχωράει στον καθαρισμό της περιοχής.

 

Περιλαμβάνονται οι περιοχές του πρασίνου αλλά και εντός των πηγών και των ποταμών, με κάθε μέσο.

Ο καθαρισμός ξεκίνησε από την περιοχή γύρω από το νησάκι και σε μέρη όπου έχει στερέψει το νερό εντός των καναλιών.Συνεχίζεται και στα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας, γιατί σε λίγες μέρες μην ξεχνάμε ότι ξεκινάει το Dramaica Festival και όλα πρέπει να είναι έτοιμα για να είναι ο χώρος ανοιχτός, ασφαλής και καθαρός για όλους τους επισκέπτες.

Σε δηλώσεις του στον ALPHA NEWS ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταμάτης Ρεμόντης, δήλωσε ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν με όλες τις παρεμαβάσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τη μελέτη και απο τις 10 Οκτωβριου κι έπειτα θα δούμε δεντροφύτεψη στο χώρο της Αγίας Βαρβάρας με νέα δέντρα, τα οποία πρέπει να φυτευτούν εκείνη την περίοδο βάση των κλιματικών συνθηκών που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν.

 

Επίσης έχουν διορθωθεί οι όποιες “ζημιές” έγιναν απο τα συνεργεία και τα δέντρα κατα την πτώση τους σε διάφορα σημεία της περιοχής.