Πολιτική

Τάσος Νικολαίδης: Τι λέει για τα θέματα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά

Την πεποίθηση του ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει την πορεία του με πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη εξέφρασε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5  ο βουλευτής του κόμματος στη Δράμα, Τάσος Νικολαίδης.

Αφού ανέφερε ότι είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε διαδικασία εσωκομματικών εκλογών την περίοδο αυτή, είπε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στον κ. Ανδρουλάκη να εξαντλήσει την θητεία του, δεδομένου ότι μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος.

Εξάλλου – σημείωσε ο Δραμινός βουλευτής – στις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο διατήρησε τα ποσοστά του αλλά τα αύξησε, παρά το γεγονός ότι στις προηγούμενες ευρωεκλογές δεν μπορέσαμε ουσιαστικά να πετύχουμε τον στόχο μας, που ήταν να γίνουμε το δεύτερο κόμμα.

Ο κ. Νικολαίδης πήρε θέση και στο θέμα της δημιουργίας ενός ενιαίου κεντροαριστερού πολιτικού σχηματισμού απέναντι στην κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη.

«Είμαι αντίθετος στις συγκολλήσεις κομμάτων», ανέφερε ο βουλευτής και τόνισε ότι όσοι θέλουν να κινηθούν στην κατεύθυνση αυτή μπορούν να ενταχθούν στο ΠΑΣΟΚ, να το ενισχύσουν και να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα.

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Νικολαίδη για τα θέματα της εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και της δημιουργείας πολιτικού χώρου της Κεντροαριστεράς: