Ενδιαφέροντα

Ο Αναστάσιος Ράμμος “Αναστάτωσε” Το Dramaica

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου το βράδυ της Τετάρτης 22 Αυγούσοτου στα γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας καθώς το Dramaica Youth Festival συνεχίζεται για τρίτη μέρα πλέον σήμερα με απόλυτη επιτυχία.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός να ήταν βροχερός στην περιοχή της Δράμας, αλλά λίγες ώρες πριν την αναμενόμενη συναυλία του Αναστάσιου Ράμμου η βροχή σταμάτησε και έτσι όλα κύλισαν ομαλά.Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη δροσερή αυτή βραδιά, τον Αναστάσιο Ράμμο σε μια συναυλία που τα είχε όλα.

Το πλούσιο ρεπερτόριο και η ωραία διάθεση του καλλιτέχνη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που περίμενε από νωρίς για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του και όχι μόνο.

Στο φεστιβάλ παρέστη και ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, όπου κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Νεολαίας Φίλιππο Τσιρακίδη, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δεσποινα Αβραμίδου, τον Ερυθρό Σταυρό, τους συνεργάτες του στο Δήμο Δράμας και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να γίνει το Dramaica και φέτος ένα ξεχωριστό φεστιβάλ νέων.Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να ευχαριστήσει τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο Dramaica, όπου όλα είναι από την περιφέρεια.

Είναι η σκηνή που όπως είπε όλα αυτά τα χρόνια, δίνει το βήμα σε νέα παιδιά και συγκροτήματα που δεν είναι γνωστά να κάνουν την αρχή και να έχουν τη δική τους ευκαιρία έτσι ώστε να κανουν το ξεκίνημά τους και να τραγουδήσουν στο ευρύ κοινό.

Να θυμίσουμε ότι το Dramaica συνεχίζεται ως την Παρασκευή 23 Αυγούστου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.