Life

Κολυμβητήριο Δράμας: Στόχος να ανοίξει εντός του 2024

Με κυρίαρχο στόχο την έναρξη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Δράμας εντός του 2024, εξελίσσονται οι εργασίες όσον αφορά το μεγάλο αυτό έργο για το οποίο τεράστια είναι η συνεισφορά του αείμνηστου Κώστα Αποστολίδη και της εταιρείας Raycap.

Όπως ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο Δράμας ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος, η εταιρεία εκτός της αρχικής της δωρεάς προχώρησε και σε δωρεά 1.400.000 ευρώ για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ενώ ο Δήμος Δράμας έδωσε για το συγκεκριμένο έργο 1.200.000 ευρώ για μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό.

Πρόκειται για ένα έργο πολύ μεγάλης εμβέλειας, με πολλές παραμέτρους τις οποίες λαμβάνουμε υπόψιν μας.

 

Ο Δήμος Δράμας δεν μπορεί να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο – Δεν έχει την τεχνογνωσία

«Μας πιέζει ασφυκτικά ο χρόνος» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος και ξεκαθάρισε ότι το βασικότερο όλων όσον αφορά το μεγάλο αυτό έργο, είναι η λειτουργία του, όταν θα ολοκληρωθεί.

Ο Δήμαρχος Δράμας ανέφερε πως το Κολυμβητήριο δεν μπορεί να το λειτουργήσει ο Δήμος Δράμας, δεδομένου ότι δεν διαθέτει το εξειδικευμένο προσωπικό που απαιτείται.

«Δεν έχουμε υπαλλήλους που να έχουν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία και όσον αφορά την λειτουργία του αλλά και την συντήρηση του» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε ότι όταν το κολυμβητήριο θα ξεκινήσει να λειτουργεί, η δημοτική αρχή θα φέρει συγκεκριμένη πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να επιλεγεί εταιρεία που θα αναλάβει την μελλοντική του λειτουργία.

«Το κολυμβητήριο που γίνεται τώρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το παλιό, το οποίο λειτουργούσαμε εμείς. Έχει σύγχρονες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για την λειτουργία και την συντήρηση των οποίων, εμείς ως δήμος Δράμας, δεν διαθέτουμε υπαλλήλους» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.