Sports

Ο Αγιασμός της Δόξας Δράμας(φωτό-video)

Όπως γνωρίζουν όλοι οι Δραμινοί και όχι μόνο, φέτος η Δόξα Δράμας θα αγωνίζεται στην Ά κατηγορία του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος του Νομού Δράμας. Διανύει μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας της.

Μιας ιστορία για την οποία,  είμαστε πολύ περήφανοι όλοι εμείς οι Δραμινοί.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο χρειάζεται δύναμη από όλους όσους έχουν εμπλακεί το τελευταίο διάστημα στη διοίκηση της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Ελπίδα όλων,  με τη στήριξη του κόσμου να καταφέρει η Δόξα Δράμας να αναρριχηθεί και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

Πάνω απ’όλα όμως χρειάζεται και η δύναμη του Θεού γιατί καθόλου εύκολη δε θα είναι η αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει για τη Δοξα Δράμας στο τοπικό πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δε θα χαριστεί και όλοι οι αντίπαλοι θα θέλουν να έχουν μια ιστορική νίκη επί της Δόξας Δραμας.

Απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο αγιασμός της Δόξας Δράμας για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ.Δωρόθεος βέβαια δέχθηκε την πρόσκληση της διοίκησης και τέλεσε τον αγιασμό.

Σύσσωμη η νέα διοίκηση, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές ήταν εκεί για τον αγιασμό, όπου θα τους δώσει τη δύναμη για την έναρξη της νέας αγωνιστικης περιόδου.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώην παράγοντες, παλαίμαχοι και λιγοστοί φίλαθλοι.Ευχή όλων βέβαια, η Δόξα να ανέβει εκεί που της αξίζει κι εκεί που πρέπει να αγωνίζεται, για την ιστορία της και για την πόλη μας. Γιατι, όπως ανέφεραν και κάποιοι ομιλητές οι οποίοι πήραν το λόγο για ένα συντομο χαιρετισμό, κάποιοι μπορεί τα παλαιότερα χρόνια να μην ήξεραν τη Δράμα, αλλά τη Δοξα την ήξεραν.

Έτσι, με τις ευχές όλων των Δραμινών και εμείς να ευχηθούμε με τη σειρά μας στη νέα διοίκηση καλή επιτυχία και η Δοξα Δράμας να ανέβει πολύ σύντομα και πάλι εκεί που πρεπει να αγωνίζεται. Είναι η ομάδα όλων των Δραμινών και αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

Δείτε το σχετικό video:

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ζώνκε