Ενδιαφέροντα

Δράμα: Ταξίδεψε για 5 λεπτά μέσα στην μπαγκαζιέρα λεωφορείου

Για πέντε λεπτά ταξίδεψε μέσα στην μπαγκαζιέρα του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Δράμας, ο επιβάτης Νίκος Νικολαίδης, όταν κατά λάθος, δύο στάσεις πριν τον τερματικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη, κλείστηκε μέσα.

Ο επιβάτης μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA είπε ότι όταν έφτασε στον προορισμό του στη Θεσσαλονίκη, από το χωριό του στη Δράμα, κατέβηκε και ζήτησε από τον οδηγό να ανοίξει την μπαγκαζιέρα για να πάρει από μέσα την κιθάρα και τον ενισχυτή του.

Στην προσπάθεια του να τα βγάλει, μπήκε ολόκληρος μέσα και προφανώς ο οδηγός από λάθος έκλεισε την πόρτα της μπαγαζιέρας και ξεκίνησε το λεωφορείο.

Ο κ. Νικολαίδης ανέφερε ότι δεν χτύπησε την πόρτα γιατί το λεωφορείο ξεκίνησε άμεσα και ο θόρυβος μέσα στη μπαγκαζιέρα ήταν έντονος και δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει ο οδηγός.

Μέσα στη μπαγκαζιέρα την ώρα της πεντάλεπτης διαδρομής έκανε μάλιστα και live video αναφερόμενος στο περιστατικό.

Στην εκπομπή Live News επικοινώνησαν με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Δράμας ο οποίος ανέφερε – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής – πως ενημερώθηκε 15 ημέρες μετά το περιστατικό και δεν έχει προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο, διότι δεν έχει δεχτεί αναφορά από τον επιβάτη, ωστόσο ο οδηγός του ΚΤΕΛ επιβεβαίωσε το περιστατικό.