Πολιτισμός

Λάμψη από Χόλιγουντ στον Βώλακα – Κλειστός για μερικές ώρες ο δρόμος προς Φαλακρό

Σε λατομείο εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στήθηκε το σκηνικό για τα γυρίσματα της νέας ταινίας “Sacrifice” του Ρομέν Γαβρά, με πρωταγωνιστές τον Βενσάν Κασέλ, την Άνια Τέιλορ-Τζόι, τον Κρις Έβανς, τη Σάλμα Χάγιεκ και τον Σαμ Ρίτσαρντσον.

Τα γυρίσματα γίνοντε σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια στοά των λατομείων η οποία έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της ταινίας, ενώ επικρατεί απόλυτη μυστικότητα για την έλευση των ηθοποιών στην περιοχή.

Η ταινία γυρίζεται για το Netflix και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου ενώ περισσότεροι από 150 άνθρωποι από την παραγωγή βρίσκονται εδώ και μέρες στην περιοχή.

Όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας, αφορά σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά υψηλού κύρους, στο οποίο εισβάλλουν τα μέλη μιας βίαιης ομάδας ριζοσπαστικοποιημένων.

Κλειστός για μερικές ώρες ο δρόμος προς Φαλακρό για τα γυρίσματα της ταινίας

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία για την πραγματοποίηση των κινηματογραφικών γυρισμάτων γίνεται προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων όλων των κατηγοριών επί της επαρχιακής οδού Αγίου Γεωργίου Βώλακα-Φαλακρού, στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου.

Το μέτρο ισχύει για την Τετάρτη 23 και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, κατά τις ώρες από 13:00 ως τις 18:00.