Με μια πολύ ωραία εκδήλωση ο Κ.Α.Ο. Δράμας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Γήπεδο Κραχτίδη, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.Δωρόθεου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και συμμετείχαν όλα τα τμήματα του Κ.Α.Ο.Δ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές δραστηριότητες για τα παιδικά τμήματα, πολύ παιχνίδι, δώρα και βραβεύσεις.
Πολλοί ήταν και οι γονείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό με τα παιδιά, καθώς ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει ρίξει ειδικό βάρος στα παιδικά τμήματα, όπου υπάρχει και τμήμα κοριτσιών.
Ο πρόεδρος της ομάδας στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε πάνω απ’όλα υγεία σε παίχτες και προπονητές για το 2025 και να είναι μια χρονιά καλύτερη για τον Κ.Α.Ο.Δ. που ελπίζει σε κάτι καλύτερο φέτος, έπειτα και από τις τέσσερις τελευταίες προσθήκες που έγιναν στην ομάδα των αντρών