Sports

Banner με τη φωτογραφία της Άννας Κορακάκη, στο Δημαρχείο Δράμας

Σε περίοπτη θέση στο Δημαρχείο Δράμας αναρτήθηκε banner με τη φωτογραφία της Άννας Κορακάκη, συνοδευόμενο από ευχές για επιτυχία στο ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η τοποθέτηση του banner περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΕΡΤ για τη στήριξη των Ελλήνων αθλητών της περιφέρειας που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με πρωτοβουλία στήριξης της ΕΡΤ η Άννα Κορακάκη έχει το δικό της banner στο Δημαρχείο Δράμας

 Όπως αναφέρει ο Δήμος Δράμας σε ανακοίνωση του: «Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει την τοποθέτηση banners σε 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ, καθώς και σε άλλα δημόσια κτήρια και κεντρικά σημεία.

Τα banners αυτά παρουσιάζουν τα πρόσωπα και τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών, τονίζοντας την προέλευσή τους από τις περιφέρειες της χώρας.

Στο Δημαρχείο Δράμας το banner διαστάσεων 5mX2,5m τοποθετήθηκε ψηλά, στην πρόσοψη του κτηρίου στην οδό Βερμίου, σε σημείο τέτοιο ώστε να είναι ορατό και από την οδό 1ης Ιουλίου.

Η Άννα Κορακάκη, ως μια από τις πιο διακεκριμένες Ελληνίδες αθλήτριες της σκοποβολής, αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για την περιοχή της Δράμας και για όλη την Ελλάδα.

Η ανάρτηση του banner στο Δημαρχείο αποτελεί έναν τρόπο να της δείξουμε τη στήριξή μας και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και οι επιτυχίες της Κορακάκη, αλλά και ενισχύεται η προσπάθειά της λίγο πριν τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.